U bevindt zich hier: AANBOD > Thema Winterdroom

Uiteraard kunt u voor vragen bij ons terecht. Neem gerust contact op.

WINTERDROOM

Sneeuwkoningin
Wanneer je oog in oog staat met haar, lijkt het alsof de tijd even bevriest. Ademloos kijk jij. De Sneeuwkoningin: ijskoud, betoverend en vol verrassingen! De nimfjes nemen je al dansend mee naar de winterglorie. Een magnifieke, sprookjesachtige winteract voor jong en oud.

Genre Winterse danstheateract.
Interactie

Uit de rok van een gigantische Sneeuwkoningin komen nimfen tevoorschijn die een korte dansvoorstelling geven van zes tot zeven minuten. De act wordt binnen de speeltijd diverse keren herhaald.

Speelruimte

Mobiel over korte afstanden, maximaal 75 m. Een vlakke en horizontale ondervloer is noodzakelijk. Geschikt voor binnen en/of buiten in alle seizoenen. Oppervlakte speelveld ca. 25 vierkante meter. Hoogte minimaal 4 m. De Sneeuwkoningin kan al spelend geschikte speelplaatsen zoeken. Doorgang om de act binnen te plaatsten moet minimaal 2,50 m hoog en 2,05 m breed zijn.

Sneeuwkoningin (exclusief voor openingen)
Vanuit haar machtige rijk ‘De Eeuwige Winter’ komt zij. Een plek waar Antarctica slechts een sneeuwvlokje bij is. En waar hagel, sneeuw en ijskoude wind beeldschone muzen zijn. Waar de winter neerdaalt , staat zij. Om haar ware schoonheid als een warme winterdeken uit te spreiden: De Sneeuwkoningin: ijskoud, betoverend en vol verrassingen!! Wees erbij wanneer zij de winter met sprankelende ijswinden inblaast. Klinkende klanken van de koude. Haar muze danst. De winter doet haar intrede...

Genre Muziektheateract met moderne dans op kunstschaatsen.
Interactie

Korte, krachtige openingsact voor o.a. schaatsbanen, winterevenementen, ijssculptuur festivals etc. De act bestaat uit zang en dans en is interactief met uw publiek. Het kan eenvoudig worden opgenomen in het openingsprogramma van uw evenement waar bijvoorbeeld ook sprekers een openingswoord doen.

Speelruimte Mobiel over korte afstanden, maximaal 75 m. Een vlakke en horizontale ondervloer is noodzakelijk. Geschikt voor binnen en/of buiten in alle seizoenen. Oppervlakte speelveld ca. 25 vierkante meter. Hoogte minimaal 4 m. De Sneeuwkoningin kan al spelend geschikte speelplaatsen zoeken. Doorgang om de act te plaatsen moet minimaal 2,50 m hoog en 2,05 m breed zijn.

Sneeuwkoningin zingt
Hoor de wind. Een zacht suizen, nee fluiten. Lijkt de wind te zingen? Dan laat de Sneeuwkoningin haar machtige stem weerklinken. In de ijzige kou omarmen haar klanken je, als een warme winterdeken, en vervullen je met de diepe schoonheid van de winter. Een sprookjesachtige act met een enorme zingende Sneeuwkoningin en een dansende winternimf. Naar keuze met een winter en/of kerstrepertoire.

Genre Sprookjesachtige winterse dans- en muziektheateract met zang.
Interactie

Een gigantische Sneeuwkoningin zingt de beste chansons uit het winter en/of kerstrepertoire. De act kan ook geboekt worden met nimfen die uit haar rok vandaan komen en dansen.

Speelruimte

Vaste locatie. Binnen en/of buiten in alle seizoenen. Speelveld ca. 25 vierkante meter. Hoogte minimaal 4 m. Doorgang om de act te plaatsen: minimaal 2,50 m hoog en 2,05 m breed.

Winterdans
Als een zachte winterbries bewegen zij zich door de menigte. Dan voor een moment is het windstil, waarna ze weer opleven en dansen en dansen. Als sneeuwvlokjes zo licht bewegen zij. Dwarrelend, even opgelicht door de wind en verder dwarrelend. De ijsprinsessen voeren hun winterdans op en jij kunt niets anders doen dan stil staan en kijken. Kijken hoe zij dansen en dansen en dansen. Wat is de winter toch mooi... Een danstheateract die de koudste maanden van het jaar weer wat warmer maken!

Genre Winterse danstheateract.
Interactie

Twee winternimfen spelen tussen en bewegen door het publiek. Op diverse plaatsen voeren zij een korte dansvoorstelling op van zes tot zeven minuten.

Speelruimte

Mobiel, binnen en/of buiten in alle seizoenen.


 

 

 

 
Sneeuwkoningin
Sneeuwkoningin
Sneeuwkoningin
winterdans