Image Entertainment is in 2001 opgericht en wordt gerund door een enthousiaste dame: Karen Van De Velde. Aanvankelijk begonnen als allround entertainmentbureau, werd besloten na drie jaar te specialiseren in het in eigen beheer produceren van theateracts op locatie voor diverse doelgroepen. Alleen de allerbeste ideeŽn worden gekozen en uitgewerkt. Niet kwantiteit, maar kwaliteit is de visie.

Image Entertainment biedt een vast aanbod, maar werkt ook in opdracht als co-producent ten behoeve van maatwerk producties. Daarnaast heeft Image Entertainment als bijzondere specialisatie, entertainment met paarden, een ezel of een rendier.

Uw opdracht is bij Image Entertainment in zeer goede handen. Professioneel opgeleide zangers, dansers en acteurs verzorgen keer op keer een perfecte uitvoering. Zij worden geauditeerd en getraind onder leiding van diverse regisseurs. De producties uit het vast aanbod zijn volledig in eigen beheer.

Een representatief kantoor in Eindhoven voorziet naast ontvangst en presentatie voor klanten ook in een repetitie ruimte voor trainingen van de artiesten en opslag voor de kostuums en rekwisieten.

De combinatie van productioneel en artistiek talent vertaalt zich naar een klantgericht bureau met uniek entertainment!!

In aanbod vindt u alle informatie over het vast aanbod. Voor maatwerk producties maken we graag een persoonlijke afspraak. Uiteraard kunt u ook voor alle andere vragen bij ons terecht tussen 12.00 en 17.00 uur.

NIEUWSBRIEF
Geef u op om onze nieuwsbrief te onvangen per e-mail