U bevindt zich hier: AANBOD > Thema Verwennerij

Uiteraard kunt u voor vragen bij ons terecht. Neem gerust contact op.

VERWENNERIJ

De Heerlijkheid
Kom nader, verlekker en verwen uzelf in ‘De Heerlijkheid’. Van suikerzoete gelukzaligheid tot knapperige peuzelpopcorn, er is voor ieder wat wils. De Heerlijkheid hemelt elke gelegenheid op tot een verrukkelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan moederdag, vaderdag, Kerst, Pasen, Koninginnedag, communie, jubilea en trouwdag. Maar ook elke gewenste kleur of thema voor feesten en evenementen behoren tot de mogelijkheden, zoals: goud, black & tie, seizoenen, oranje, landenthema’s enzovoort, enzovoort. U roept, wij maken er een heerlijkheid van!

Genre Humoristische theateract in oosterse stijl.
Interactie

De Heerlijkheid wordt uitgevoerd door heerlijkheden: Een kraampje en animatrices in thema die zoetigheid en popcorn uitdelen.

Speelruimte

De act wordt uitgevoerd op een vaste locatie. Binnen en/of buiten in alle seizoenen. Minimale afmeting: 3 x 2 meter.

De Verwenkoets
Ben je het beu om met 120 kilometer per uur door de bocht te vliegen? Laat je eens in slow tempo meevoeren in de ‘Verwenkoets’, gratis’! De koetsier brengt jou naar de mooiste plekjes in de stad. Binnen in de sfeervolle koets wacht je een heerlijke versnapering en gezelligheid van een koetsdame of –heer. De gehele act, inclusief koetsier, is in vrijwel elk gewenst thema uit te voeren: Bijvoorbeeld Kerst, Pasen, Koninginnedag, Moeder- of Vaderdag, vier seizoenen, oranje-evenementen of … vul maar in. Tevens zijn er mogelijkheden tot het maken van reclame op de koets! Dus gooi je eigen creatieve idee op tafel, wij maken er wel iets moois en gezelligs van!

Genre Humoristische theateract.
Interactie

Gasten worden uitgenodigd in de koets, waar ze met lekkernijen (bijvoorbeeld een wafel) verwent worden door een animator of animatrice in thema.

Speelruimte Mobiel, buiten in alle seizoenen. Minimale doorgang van
2 meter breed.
 
De Heerlijkheid
De Verwenkoets