U bevindt zich hier: AANBOD > Thema Sinterklaas

Uiteraard kunt u voor vragen bij ons terecht. Neem gerust contact op.

SINTERKLAAS

Amerigo
Het paard van Sinterklaas kwijt? Geen zorgen, wij hebben hem gevonden!!! Amerigo is een verschrikkelijk lieve en brave schimmel, die ieder jaar weer staat te trappelen in zijn stal om een ritje te maken met de Sint langs alle kinderen in Nederland. De Stalpiet zorgt ervoor dat Amerigo er ieder jaar weer keurig gepoetst en opgezadeld bij staat. En uiteraard is Stalpiet er ook bij om de Sint te helpen met op- en afstappen of Amerigo even vast te houden.
Genre Figuratie, het paard van Sinterklaas.
Interactie

Het paard van Sinterklaas als figuratie voor sinterklaasvieringen en intochten. Stalpiet begeleidt Amerigo aan de grond. Amerigo kent zijn werk door en door en voert het braaf en met veel plezier uit.

Speelruimte Mobiel, binnen en/of buiten in alle seizoenen. De speelvloer dient een puntmassa van 1000 kg te kunnen dragen (i.v.m het paard). Geen extreem gladde vloeren (bijv. marmer). Hoogte speelruimte min. 3,5 m.

De grote Sint-show
Een vier uur durende complete animatie show met alle elementen die nodig zijn om het pietendak er vanaf te laten gaan!!! Met o.a. een meeleefvoorstelling verteld en gespeeld door de Pieten, een Meet & Greet met Sinterklaas en ook nog eens een Pietenband voor de nodige muzikale pepernoten. Dat moet wel garant staan voor oorverdovend veel plezier!

Genre Meeleef theatervoorstelling/animatie voor kinderen.
Interactie Gedurende de speeltijd zijn er diverse activiteiten en onderdelen die flexibel ingepland kunnen worden.
Speelruimte Mobiele Pietenband - Interactief Pietenverhaal - Meet & Greet met Sinterklaas Vaste locatie. Speeloppervlakte minimaal 20 vierkante meter.

Muziekpieten
Laat je verrassen door de Muziekpieten die elk Sinterklaasliedje op een originele en creatieve wijze ten gehore brengen. Deze twee-koppige mobiele Pietenband komt overal en maakt er altijd een groot feest van! Ze staan garant voor een overdosis muzikale pepernoten en heel, heel veel fun!!

Genre Humoristische en muzikale act.
Interactie De Pietenband weet jong en oud te vermaken met vrolijke muziek en hun humor.
Speelruimte Mobiele act binnen en/of buiten.

Navigatiepiet met ezel
Piet is de weg kwijt.... Wat toch wel bijzonder vervelend is, want hij is namelijk de Navigatiepiet! Hij zou de weg toch moeten weten?? Met zijn metgezel, Ezeltje-weet-de-weg-wel zoekt en zoekt hij. Gelukkig hebben zij hulp van een heus en modern navigatiesysteem. Ingesproken door de Sint nog wel. Zou Navigatiepiet de weg kunnen vinden? Mobiele animatie act, die overal zorgt voor hilariteit en pret alom!

Genre Humoristische theateract voor groot en klein.
Interactie Piet navigeert met zijn ezel door het publiek en zorgt voor grote hilariteit.
Speelruimte

Mobiel. Binnen en/of buiten. Geen gladde ondergrond (bijv. marmer). De speelvloer dient een puntmassa van 500 kg te kunnen dragen (i.v.m de ezel). Twee uren vooraf op locatie.

Piet op stelten
Piet komt op hoge poten aan. Er moeten namelijk nog veel meer gekkigheid, grappen en grollen worden uitgehaald! Deze Pieten halen werkelijk alles uit de kast om de boel eens flink op stelten te zetten!! Mobiele animatie act met vrolijke Pieten & veel pepernoten vanaf grote hoogten!

Genre Mobiele theateract op stelten.
Interactie Improvisatie spel door en tussen het publiek door een Piet op stelten en een marionetten Piet aan de grond.
Speelruimte Mobiele act, binnen en/of buiten. De speelruimte dient minimaal een hoogte van 3 meter en een vlakke ondergrond te hebben.

Pietenband
Laat je verrassen door de Muziekpieten die elk Sinterklaas liedje op een originele en creatieve wijze ten gehore brengen. Deze vierkoppige mobiele Pietenband komt overal en maakt er altijd een groot feest van! Ze staan garant voor een overdosis muzikale pepernoten en heel, heel veel fun!!

Genre Mobiele animatie- en muziektheateract voor groot en klein.
Interactie Binnen de speeltijd van 3 x 30 minuten musiceren en animeren zij door en tussen het publiek.
Speelruimte Mobiel. Binnen en/of buiten.

Pietenrap
Op een avond, wanneer de Pieten pakjes rondbrengen, kijken zij door het dakraam naar Max en Evi. Er klinkt boink boink muziek uit de kamer. Max en Evi bewegen gek en roepen allerlei dingen door de muziek. Rap-pen heet dat, weet de ene Piet. Dat ziet er gek uit, vindt de andere Piet. De Pieten willen het ook wel eens proberen. Doen jullie mee? Meeleef theateract voor alle kids tijdens die spannende periode in de winter wanneer de Sint weer in het land is.

Genre Humoristische, interactieve familie theateract.
Interactie

Binnen de speeltijd wordt er geanimeerd en verschillende keren een voorstelling opgevoerd waarbij kinderen worden uitgedaagd om de enige echte Pietenrap te leren.

Speelruimte Vaste locatie. Binnen en/of buiten. Oppervlakte minimaal 12 vierkante meter .
 
Sint
Sint
muziekpieten
navigatiepiet met ezel
steltenpiet
pietenband
pietenrap