U bevindt zich hier: AANBOD > Thema Pierrot

Uiteraard kunt u voor vragen bij ons terecht. Neem gerust contact op.

PIERROT

Dans der Pierrots
Pierrot kijkt in de spiegel en ziet voor het eerst haar evenbeeld. Ze kijkt, ze lacht, ze verbaast zich. Ze beweegt een arm, een been, haar hoofd. Langzaam ontstaat een patroon, doorbroken door nieuwe patronen. Ze lijkt haar evenbeeld te volgen, of is het andersom? Laat je beroeren door de lieflijke schoonheid van een pierrot die danst!

Genre Mime theateract met moderne/klassieke dans.
Interactie

Twee pierrot poppen spelen tussen en bewegen door het publiek. Op diverse plekken voeren zij een korte voorstelling op van zes tot zeven minuten met dans en mimespel.

Speelruimte

Mobiel, binnen en/of buiten in alle seizoenen. Benodigde speelruimte voor de act is ca. 35 vierkante meter. De pierrots kunnen evt. al spelend geschikte plaatsen zoeken voor de act.

De harp en de ballerina
Twee pierrots, een harp en balletschoenen. Een kunstig recept. Een waar feest voor pierrots. Speels, doch bescheiden weten zij het publiek te beroeren met hun dramatisch gevoel voor harpklanken. En toveren bij menigeen een glimlach tevoorschijn. Sta even stil en laat je meevoeren door de liefelijke schoonheid van de glimlach, de traan en het spel.

Genre Theateract met live harpmuziek en moderne/ klassieke dans.
Interactie

Binnen de speeltijd wordt een aantal keren een interactieve improvisatie act van 10 minuten opgevoerd op live harpmuziek.

Speelruimte Mobiel. Overdekte locatie. Vlakke ondervloer van ca. 35 vierkante meter .

Pierrot
Pierrot ontfutselt jou minimaal jouw mooiste glimlach...en jouw buurman zijn schaterlach wanneer jij ineens de touwtjes in handen krijgt!! Een mime theateract met een grote pierrot pop (op stelten), die een kleine ballerina pop aan touwtjes bestuurt. Pierrot weet menig publiek in uiteenlopende situaties te vermaken met haar woordenloze, elegante humor.

Genre Mime theateract op stelten en met ballerina.
Interactie

Twee levende pierrot poppen, een grote op stelten en een kleine, bewegen zich door en tussen de mensenmassa. Een improvisatie act met mime spel, waarbij veel interactie is met het publiek.

Speelruimte Mobiel, binnen en/of buiten in alle seizoenen. Hoogte speelruimte minimaal 3,5 m.
 
Pierrot
Pierrot
Pierrot