U bevindt zich hier: AANBOD > Thema Oscar en Trofee

Uiteraard kunt u voor vragen bij ons terecht. Neem gerust contact op.

OSCAR EN TROFEE

Oscar
Oscar is een man van weinig woorden, daden en van weinig ademhalen. Oscar is gewoon... Oscar. Uw gasten wanen zich Rich and Famous, wanneer ze over de rode loper lopen, totdat Oscar tot leven komt en hen een- beschaafd- hoedje laat schrikken.

Genre Stijlvolle theateract met levend standbeeld.
Interactie

Oscar is een levend standbeeld naar het evenbeeld van het oscar-trofee beeld. Wanneer gasten passeren komt het beeld tot leven. Middels improvisatie mime spel gaat Oscar de interactie aan met de voorbijganger.

Speelruimte

Vaste locatie, omgevingstemperatuur minimaal 18 graden.

Trofee danst
Uw gasten vertoeven zich in een aangename sfeer. Op de achtergrond klinkt de beste muziek uit de oude doos: Big bands, 30’s, 40’s, Frank Sinatra, Shirley Bassey. De gasten mengen zich, drinken er nog één en vermaken zich kostelijk. Een aantal van hen blijven even staan bij de schitterende, gouden standbeelden. Zij geloven hun oren niet... dit is live... Trofee zingt niet alleen op feesten en partijen, maar ook bij iedere andere gelegenheid brengt zij verbaasde oren. Een luxe act met een gouden stem!

Genre Stijlvolle danstheateract met levende standbeelden.
Interactie

Trofee is een levend standbeeld. Wanneer gasten passeren komt het beeld geheel tot leven en voert een jazz-dans uit. Ook zeer geschikt als openingsdans act.

Speelruimte Vaste locatie, binnen en/of buiten in alle seizoenen.

Trofee zingt
Geef uw locatie de glitter en glamour touch met de Trofee act. Twee gouden standbeelden komen zo nu en dan tot leven en voeren een jazz dans uit op aangename sfeermuziek: Big bands, that good old oldies uit de 30’s en 40’s, Sinatra etc. Trofee is het perfecte subtiele entertainment, met luxe uitstraling, welke uw gasten zeker weten te waarderen!

Genre Stijlvolle muziektheateract met levende standbeelden.
Interactie

Trofee is een levend standbeeld. Wanneer gasten passeren komt het beeld geheel tot leven en zingt live de beste chansons uit het jazz en easy listening repertoire. Ook zeer geschikt als achtergrond muziek act.

Speelruimte Vaste locatie, binnen en/of buiten in alle seizoenen.

 

 

 

 
Oscar
Trofee danst
Trofee zingt