U bevindt zich hier: AANBOD > Thema Kerst

Uiteraard kunt u voor vragen bij ons terecht. Neem gerust contact op.

KERST

Elva en Elvira’s kerstrap
Kerstelfen wonen op de Noordpool in het Kerstdorp, vlakbij het 'Kasteel van de Kerstman'. Er staan wel honderden huisjes in allerlei soorten en maten. De elfjes werken het hele jaar door om de cadeautjes, die de Kerstman uitdeelt met Kerst, klaar te krijgen. Kerstelfjes werken hard, maar daarnaast spelen ze ook graag. Speciaal voor jou zijn ze over gekomen om je te laten luisteren naar hun bijzondere verhaal. Het gaat over een rap...een kerstrap! En wie weet leren ze jou die kerstrap wel aan...

Genre Humoristische animatie act.
Interactie

Binnen de speeltijd wordt meerdere malen een voorstelling gespeeld en een kerst-rap opgevoerd. Optioneel kan ook de mascotte van Rudolph (acteur in pak) worden bijgeboekt.

Speelruimte

Mobiel, binnen en/ of buiten in alle seizoenen. Benodigde oppervlakte voor de act is ca. 25 vierkante meter.

Rudolph het rendier – fotoshoot
Verras uw gasten en/of bezoekers deze winter met een gezellige kerstfotoshoot met de Kerstman, twee kerstelfjes en...Rudolph het rendier. Op de achtergrond.... een decor met arrenslee, cadeaus en sfeermuziek. De allerkleinsten krijgen een kerstmuts cadeau. Direct na afloop ontvangt u een cd en kunt u de foto’s op uw site plaatsen, alwaar uw gasten de foto’s kunnen bezichtigen en downloaden.

Genre Fotoshoot met voorstelling.
Interactie

Twee elfen spelen een korte voorstelling van ongeveer tien minuten. Daarna volgt een uitgebreide fotoshoot, waarbij gasten met de elfen, de Kerstman en Rudolph het rendier op de foto kunnen.

Speelruimte Vaste locatie, binnen en/of buiten in alle seizoenen. Oppervlakte speelvloer ca. 35 vierkante meter.

Zingende Kerstelfen
Een muzikale kerst act voor de koude, maar vooral ook gezelligste wintermaand van het jaar. Twee kerstelfjes brengen live de mooiste kerstnummers ten gehore en laten december klinken.

Genre Kerst muziektheateract.
Interactie

Kerstelfjes zingen nieuwe en oude klassiekers uit het kerstrepertoire. De gasten worden uitgedaagd om ook eens een kerstnootje mee te zingen.

Speelruimte

Vaste locatie, binnen en/of buiten. Speelvloer act ca 10 vierkante meter .

 

 

 

 
Elva en Elvira’s kerstrap
Rudolph het rendier – fotoshoot kerstman
Zingende Kerstelfen