U bevindt zich hier: AANBOD > Thema Elfenfluister

Uiteraard kunt u voor vragen bij ons terecht. Neem gerust contact op.

ELFENFLUISTER

Elfenfluister
Youtube content Image entertainmentEen unieke theateract met eenhoornpaarden uit de wereld van de fantasie. Luister en kijk mee naar het bijzondere samenspel tussen elfen en eenhoorns. Schrik niet als ze zich plots bewust worden van jouw aanwezigheid en laat je onbevangen meeslepen in een bijzondere ontmoeting...

Genre Fantasie theateract met elfen en eenhoornpaarden.
Interactie

Mystieke elfen rijden met hun eenhoorns door het publiek. Op verschillende plekken brengen zij een korte interactieve act van zes tot zeven minuten, waarbij mensen kennis kunnen maken met elfen en eenhoornpaarden.

Speelruimte

Mobiel, binnen en/of buiten in alle seizoenen. De speelvloer dient een puntmassa van 1000 kg te kunnen dragen (i.v.m het paard). Geen extreem gladde vloeren (bijv. marmer). Hoogte speelruimte min. 4 m.

Elfenspreuk
Sta even stil... en hoor de elfen zingen. Heldere klanken, tonen, een melodie. Luister goed en ontvang hun lied. Dan gebeurt er iets... met jou. Alsof de stemmen je mee nemen naar de plek van je diepste herinneringen... Een bijzondere act om dat bijzondere moment op uw gelegenheid te omlijsten. Zeer geschikt als openingsact of ontvangst animatie en animatie tussen de gasten.

Genre Betoverende muziektheateract met zingende elfen.
Interactie

Mystieke elfen op grote sprookjesbomen komen tot leven en zingen feeëriek. Zeer geschikt voor openingen.

Speelruimte Vaste locatie, alle seizoenen, binnen en/of buiten. Speelveld ca 10 tot 25 vierkante meter. Hoogte speelruimte min. 4 m.

Elfenspreuk bruiloften
De mooiste dag van je leven wordt begeleid door de betoverende stemmen van de elfen. Je kunt kiezen voor live zang tijdens de bruiloftsceremonie zelf of muziek met live zang en animatie tijdens je receptie, picknick of feest. Optioneel kunnen witte duiven worden los gelaten.

Genre Betoverende muziektheateract met zingende elfen.
Interactie

Een mystieke elf op een grote sprookjesboom die zingt en een speels elfje aan de grond brengen een sprookjesachtige sfeer op uw bruiloft. Eventueel uit te breiden naar twee zingende elfen op elfenbomen. Zij kunnen ingezet worden tijdens de ceremonie, receptie en/of de fotoshoot.

Speelruimte

Vaste locatie ca. 6 vierkante meter, alle seizoenen, binnen en/of buiten. Hoogte speelruimte min. 4m.

Elfenwandel
Ga jij wel eens op reis? En waar ga je dan naartoe? Vind je het gezellig onderweg of verveel je je ook wel eens? Elfen vinden dat wel grappig; die korte mensenreizen. Dat komt omdat elfen altijd onderweg zijn. Hun leven ís een reis. Of zoals zij het noemen ‘Lendo Anda’: ‘De Lange Wandel’. Dus elfen zijn vooral nieuwsgierig naar wat je tussendoor doet, als je niet op reis bent. Daar begrijpen ze niets van, maar ze willen wel alles van je horen.
Ben jij inmiddels ook nieuwsgierig geworden? Dan is dit je kans! Ontmoet reizende elfen en wordt onderweg met elfengastvrijheid ontvangen.

Genre Steltenact.
Interactie

Een mannelijke en vrouwelijke elf op stelten bewegen zich tussen het publiek. Tijdens de speeltijd brengen zij op diverse plekken een kort interactief stuk, waarbij zij met voorbijgangers een elfenwens doen.

Speelruimte

De act is mobiel.


 

 

 
Elfenfluister
Elfenspreuk
Elfenspreuk bruiloften
Elfenwandel