U bevindt zich hier: AANBOD > Thema Duizend-en-één nacht

Uiteraard kunt u voor vragen bij ons terecht. Neem gerust contact op.

DUIZEND EN ÉÉN NACHT

Abdul
Abdul is de perfecte gastheer, animator of presentator voor ieder evenement. Maar dan wel op zijn eigen, eigenzinnige manier. Deze goedlachse ‘zakenman’ is altijd in voor een gesprek over ‘kameeltjes en ezeltjes’. Ondertussen probeert hij je snel een horloge te slijten of je schoenen te poetsen. En heb je Abdul wel eens zien dansen? Dat wil je zeker niet missen...

Genre Humoristische theateract in oosterse stijl.
Interactie Abdul is het karakter/type van de oosterse koopman. Hij kan presenteren, animeren en/of optreden als gastheer.
Speelruimte Mobiel, binnen en/of buiten in alle seizoenen. Geen speelvloer of specifieke afmetingen
vereist.

Abdul en de Ezel
Abdul is er een dagje op uit om wat handelswaar te verkopen. Hij wandelt met zijn ezel door het publiek en probeert zijn handelswaar te etaleren en te slijten. Natuurlijk voor een zeer schappelijke prijs: volgens hem dan. Haal dus je afdingtechnieken maar vast uit de kast! Een humoristische act voor alle doelgroepen. Zeer geschikt voor animatie tussen het publiek.

Genre Humoristische theateract met ezel in oosterse stijl.
Interactie

Abdul is het karakter/type van de Oosterse koopman. Hij wandelt met zijn ezel door het publiek en zorgt voor grote hilariteit. Een humoristische improvisatie act, waarbij veel interactie plaats vindt met voorbijgangers.

Speelruimte Mobiel, binnen en/of buiten in alle seizoenen. De speelvloer dient een puntmassa van 500 kg te kunnen dragen (i.v.m de ezel). Geen extreem gladde vloeren (bijv. marmer).

Prinses Samira en het paard van Arabië
Youtube content Image entertainmentLaat je betoveren door de oogverblindend mooie prinses Samira, haar prachtige paard en beeldschone buikdanseressen. Ze zijn op doorreis naar het Gouden Paleis, onderweg verleiden ze jou met de mystieke schoonheid van de danseressen, het ritme van de muziek. Voor je het weet sta je zelf te buikdansen!! Een adembenemende act voor alle doelgroepen.

Genre Theateract met buikdanseressen en paard in oosterse stijl.
Interactie

De beeldschone Oosterse prinses Samira trekt met haar zwarte Arabische hengst en chique gevolg door de menigte. Zij houden pauzes, waarbij een korte buikdansact wordt uitgevoerd van zes tot zeven minuten.

Speelruimte

Mobiel, binnen en/of buiten in alle seizoenen. De speelvloer dient een puntmassa van 1000 kg te kunnen dragen (i.v.m het paard). Geen extreem gladde vloeren (bijv. marmer). Hoogte speelruimte min. 4 m.

 

 

 
Abdul
Abdul en de Ezel
Prinses Samira en het paard van Arabië