U bevindt zich hier: AANBOD > Thema Boselfjes

Uiteraard kunt u voor vragen bij ons terecht. Neem gerust contact op.

BOSELFJES

De Elf en de Eenhoorn
Nymfa is een jong en ondeugend boselfje, dat nog veel moet leren over de grote-elfen-wereld. Gelukkig heeft ze nog tijd genoeg, want ze is pas 123 jaar. Met haar eenhoorn gaat ze graag op bezoek bij de mensen, hoewel haar moeder haar daar eigenlijk nog wel jong voor vindt. Doen jullie met Nymfa mee? Elfentikkertje, elfenverstoppertje, ritjes maken op de eenhoorn en ze doet ook een elfenquiz met voor iedereen een echte elfenprijs. Luister goed naar het verhaal en je weet alle goede antwoorden om de prijs in de wacht te slepen!!

Genre Kindertheateract met paard.
Interactie Het elfje Nymfa geeft meerdere malen een korte voorstelling met elfenquiz. Daarna worden er elfenspelletjes gespeeld en de kinderen mogen een ritje maken op een heuse eenhoorn!
Speelruimte Mobiel, binnen en/of buiten in alle seizoenen. De speelvloer dient een puntmassa van 1000 kg te kunnen dragen (i.v.m het paard). Geen extreem gladde vloeren (bijv. marmer). Hoogte speelruimte min 3 mtr.

Droom van Annebel
Youtube content Image entertainmentWanneer Annebel gaat slapen, komen de elfen en waken over haar dromen. Reis met de elfen mee naar dromenland en beleef de spannendste avonturen. De Droom van Annebel is een meeleef voorstelling voor kinderen met een vrolijk vertel elfje en een grote zingende elf op een sprookjesboom. Een tot de verbeelding sprekende act, met een helder gespeeld verhaal, die niet alleen bedoeld is om te kijken....

Genre Meeleef muziektheater voorstelling voor kinderen.
Interactie De elfen vertellen en zingen een spannend verhaal. Kinderen worden uitgedaagd om mee te doen. De voorstelling duurt ongeveer twintig minuten. Dit wordt aangevuld met werven van publiek en/of animatie door het elfje aan de grond.
Speelruimte Vaste locatie (voor de voorstelling) min. 35 vierkante meter.

Nymfa het Boselfje
Nymfa is een jong en ondeugend boselfje, dat nog veel moet leren over de grote-elfen-wereld. Gelukkig heeft ze nog tijd genoeg, want ze is pas 123 jaar. Hoewel haar moeder haar nog een beetje te jong vindt om bij mensen op bezoek te gaan, doet Nymfa dat wel graag. Ze vindt het zo leuk om te gaan spelen bij de mensenkinderen. Doen jullie met Nymfa mee? Elfentikkertje en elfenverstoppertje. Ze heeft ook een elfenquiz met een elfenprijs. Luister goed naar het verhaal en je weet alle goede antwoorden om de prijs in de wacht te slepen!!

Genre Kindertheateract.
Interactie Elfje Nymfa geeft meerdere malen een korte voorstelling met elfenquiz. Daarna worden er diverse spelletjes gespeeld.
Speelruimte Mobiel, binnen en/of buiten in alle seizoenen.

 

 

 

 
De Elf en de Eenhoorn
Droom van Annebel
Nymfa het Boselfje